Nejčastější tagy
Dnes nejčtenější
Podobné články
-
RECEPT DNE: Domácí pita chléb s kuřecím masem
Připravte si domácí pita chléb plněný kuřecím masem. Je skvělý k večeři, ale vzít si ho můžete také druhý den do práce k obědu. -
Čtenářský recept: Pracny nejsou pracné
Pracny jsou vánoční klasikou většiny rodin. O ty své, které prý nejsou vůbec pracné, se s námi podělila Gabriela Koželuhová. Pošlete také svůj rodinný vánoční recept a vyhrajte šikovné pomocníky do kuchyně. -
Čtenářský recept: Plněné ořechy světlé i tmavé
Naše čtenářka Gabriela se podělila o recept na báječné plněné ořechy dvou barev. Pošlete také svůj vyzkoušený rodinný recept na vánoční cukroví a vyhrajte vykrajovátka nebo formu na perníkovou hvězdu. -
RECEPT DNE: Hráškový dip s mrkvovým chlebem
Už nevíte, co přichystat k snídani? Pak určitě vyzkoušejte náš recept na mrkvový chléb s hráškovým dipem. -
RECEPT DNE: Voňavý vločkový chléb
Upečte si voňavý vločkový chléb. Skvělý je s pomazánkou k večeři, ale třeba také s máslem a marmeládou k snídani. -
RECEPT DNE: Bylinkový chléb se sýrem
Hodí se k snídani, večeři i na výlet. Upečte si bylinkový chléb se sýrem. -
Recept na jarní chléb s kopřivami
S příchodem jara se venku začalo vše zelenat a bylo by škoda toho nevyužít i při pečení chleba. Stačí do těsta na chléb pokrájet kopřivy a rázem budete mít pokrm nejen zdravější, ale také zajímavější. Vyzkoušejte s námi... -
Čtenářský recept: Kaše z ovesných vloček
Recept na rychlou, chutnou a zdravou snídani pro všední den i víkendovou pohodu nám poslala čtenářka Aneta Dragulová. Podělte se s námi také o své ranní kulinární inspirace. -
RECEPT DNE: Domácí borůvková zmrzlina
Milujete zmrzlinu? Jestli ano, tak rozhodně vyzkoušejte recept na domácí borůvkovou. Určitě si ji zamilujete! -
-
Čtenářský recept: Linecké cukroví bez lepku na lehčí způsob
Čtenář Pavel Kašpar s námi sdílel recept na bezlepkové linecké cukroví. Jeho verze je lehčí a můžeme ji označit i za poměrně dietní. -
Čtenářský recept: Kokosové kostky
Vánoční pochoutky nemusejí být jen z křehkého těsta. Zajímavou variantou nás potěšila Gabriela Koželuhová a my její kokosové kostky určitě vyzkoušíme. Pošlete také svůj rodinný recept a soutěžte o pomocníky do kuchyně. -
Čtenářský recept: Beránek jako malovaný
Velikonoce jsou svátky jara a také skvělých tradičních dobrot, které s nimi máme spojené od dětství. Třeba takového beránka pečou snad v každé rodině. Tento recept nám poslala čtenářka Jana a jak pečete sladký velikonoční... -
RECEPT DNE: Rychlá domácí focaccia
Focaccia je tradiční italský chléb, který skvěle chutná a určitě si ho zamilujete. Jíst ho můžete samotný, ale také se hodí třeba k salátu nebo grilovanému masu. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Vyzkoušejte náš recept. -
Miroslav Josef Bezecný: Chléb chudých
Italové tomu říkají „pane di póvero" - „chléb chudých". Ne, že by vláda rozdávala chudým lidem chléb. Jde o to lidem zacpat hubu. -
RECEPT DNE: Domácí čokoládová pomazánka
Pro milovníky sladkých snídaní a svačinek přinášíme recept na zdravější čokoládovou pomazánku. -
Slanina, krůtí maso, vejce. Tady je recept na fantastickou domácí sekanou
Šťavnatost sekané zajistí slanina, svěžest dodá nať z mladé cibulky a uvnitř vás překvapí vejce. Tady je recept na domácí sekanou z krůtího masa. -
Chléb jako svědectví doby. Ukrajinec kvůli němu skončil v gulagu
Ukrajinské archivy před několika týdny vydaly nečekaný objev - desítky let starý chléb z období stalinského hladomoru, který mezi lety 1932 a 1933 připravil o život miliony Ukrajinců. Chléb byl zabalen do záznamů obsahujících... -
Chléb, který se rozplývá na jazyku? 10 rad, jak ho vybrat!
Voňavý, křupavý, vláčný a s chutí, která se vyrovnává největším lahůdkám? Takový by měl být chléb, ale realita je často jiná. Víte vůbec, jak chléb vybrat? Poradíme vám. -
Chléb starých Egypťanů ožil díky tisíce let starým kvasinkám
Ochutnali byste chléb velmi podobný tomu, který servírovali již staří Egypťané? Právě takový nápad dostal britský vědec Seamus Blackley, jenž upekl chléb, jehož základem jsou kvasinky staré 4500 let. -
Chléb starých Egypťanů ožil díky tisíce let starým kvasinkám
Ochutnali byste chléb velmi podobný tomu, který servírovali již staří Egypťané? Právě takový nápad dostal britský vědec Seamus Blackley, jenž upekl chléb, jehož základem jsou kvasinky staré 4500 let.