Pohanka prospívá našemu zdraví a tak bychom ji měli pravidelně zařazovat do našeho jídelníčku. Můžete z ní udělat třeba udělat skvělé karbanátky. Vyzkoušejte náš recept.
Proč loni cukr skokově zdražil na dvojnásobek? Cukrovary ceny dohadují na začátku řepné kampaně a pak platí celý rok. Inflaci mohly dostat do cen až se zpožděním. Proč ale cena v obchodech rostla průběžně, majitel cukrovarů...
Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí...
Britská učená společnost tvrdí, že potravinářství potřebuje radikální změnu, aby se odvrátila klimatická katastrofa a zpomalil nárůst obezity a cukrovky. Její nápad má lidi přivést ke zdravé stravě, umožní jim také...
Po dlouhé zimě je na čase si i náš jídelníček rozzářit barvami. Inspiraci na barevné menu pro vás připravil executive chef brněnského hotelu Passage Petr Svoreň.
Počasí si s námi hraje, chvíli je zima a pak teplo. Náš zmatený organismus se jen stěží brání útokům virů, bakterií a dalších nájezdníků. Zkuste pomoci svému tělu tuto bitvu vyhrát. Dejte mu zdravou munici v podobě menu...