Batáty jsou ideální pro všechny, kteří se zajímají o zdravé stravování. Jsou totiž zdrojem kvalitních sacharidů a také mají velké množství vitaminů i minerálů.
Těstoviny jsou rychlé a můžete si je připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte k obědu třeba náš recept na celozrnné špagety s kukuřicí, paprikou a fetou.
Jen několik základních surovin a za chvíli máte hotový vynikající nedělní oběd. Vyzkoušejte recept na vepřové kotlety zapečené se sýrem a medvědím česnekem.
Sladké brambory neboli batáty sice nemají se svými „slanými“ jmenovci botanicky nic společného, jejich škála využití v kuchyni je ale stejně široká. Batáty můžete jíst nasladko i naslano, hodí se do polévek, dezertů i salátu...
Naše čtenářka Gabriela se podělila o recept na báječné plněné ořechy dvou barev. Pošlete také svůj vyzkoušený rodinný recept na vánoční cukroví a vyhrajte vykrajovátka nebo formu na perníkovou hvězdu.