Cheesecake – v doslovném překladu sýrový koláč – je hitem, který by neznal opravdu jen málokdo. Právem se řadí mezi nejoblíbenější sladké dezerty, jehož příprava není vůbec složitá, i když si to většina lidí myslí....
Rebarbora neboli reveň nejen že skvěle chutná, navíc je bohatá na vitamíny a minerály. Podle lidových zvyklostí by se ale měla jíst jen do sv. Jana, tedy do 24. června, poté se v ní vytváří příliš mnoho kyseliny šťavelové,...
Sezona jahod je v plném proudu. Přestože jsou výtečné samy o sobě, dá se z nich vykouzlit i spousta nevšedních a výtečných pokrmů. Inspirujte se našimi tipy!
Víkend má být jako malovaný s letními teplotami. Prostě ideální na pořádnou grilovačku s rodinou nebo přáteli. Máme pro vás tři recepty na dobroty, po kterých se budete cítit jako v nebi!
Konečně je tu jaro! A jaká jiná barva ho symbolizuje lépe než zelená? Do zelené se ale nemusí halit jen probouzející se příroda, ale i recepty! Inspirujte se...
Hledáte svěží jarní inspiraci do kuchyně? Přinášíme recepty z nové kuchařky Jíme zdravě-Velikonoční speciál. Všechny tradiční dobroty si můžete užít v odlehčenějším kabátku.
Sklizeň lesních plodů a ovoce na zahradě vrcholí a mnozí z nás tak hledají inspiraci pro jejich využití. Skvělou volbou přitom mohou být recepty z kuchařky od Pavly Janečkové Hájkové alias Vintage Kitchen, která oprášila...
Meloun je snad nejoblíbenějším letním ovocem. Zasytí, poskytne dostatek tekutin a navíc je takřka bez kalorií. Je osvěžující, sladký - prostě lahodný. Jíst se ale nemusí jen sám, zkuste naše recepty a uvidíte, jak se budete...
Nejhezčí jarní svátky už jsou tu. Je to skvělý čas na setkání s rodinou i přáteli ustolu plného dobrot. Pokud vám chybí inspirace, přinášíme vám tři recepty, se kterými určitě nepochybíte.