Cibule je nejen zdravá, ale i chutná. Nepřidávejte ji jen do omáček a pod maso, ale pro jednou si uvařte pravou francouzskou cibulačku ozdobenou opečeným chlebem se sýrem.
Britové jsou jako národ nejen vášnivými zahradníky, ale také vášnivými pěstiteli největších plodů světa. V tom se předhánějí s Američany, ovšem právě na ostrovní království teď putuje Guinnessův světový rekord pro...
Cibulačka je velmi oblíbená ve Francii, kde ji najdete na stovky způsobů. Tato raw cibulačka spojuje hladkost mandlového mléka s pikantní sladkostí karamelizované cibule – Vive la France!
Šéfkuchař Vladimír Honzák z pražské restaurace La Gare při její přípravě klade důraz na to, že pravá francouzská cibulačka se musí třikrát zalít bílým vínem a třikrát úplně "vyrestovat".
Šéfkuchař Vladimír Honzák z pražské restaurace La Gare při její přípravě klade důraz na to, že pravá francouzská cibulačka se musí třikrát zalít bílým vínem a třikrát úplně "vyrestovat".