V minimalisticky laděné instalaci od studia Olgoj Chorchoj se během nadcházejícího prestižního veletrhu Ambiente ve Frankfurtu představí česká sklářská a porcelánová výroba.
Ivan Jonák, který strávil ve vězení 18 let za nájemnou vraždu své ženy, si užívá už více než tři měsíce svobody po propuštění. Chodí do své oblíbené restaurace Ambiente. Přihlásil se na úřadu práce. Sžívá se s...
Kreativní šéfkuchaři sítě restaurací Ambiente vyrazili do základní školy v Neratovicích, která je zapojena do projektu Skutečně zdravá škola. Po boku tamních kuchařek uvařili dětem chřestovou polévku, svíčkovou s domácím...
„Zažila jsem i těžké okamžiky. Pracovala jsem sedmnáct hodin denně šest a půl dne v týdnu, byla jsem fakt unavená,“ popisuje Jana Bilíková zkušenost ze stáže ve švédské restauraci Fäviken, jedné z nejlepších na světě....
Zkušenosti s vařením sbírala v nejlepších restauracích světa, včetně těch, které se honosí dvěma nebo třemi michelinskými hvězdičkami. „Pokud chce člověk jíst kvalitní věci, musí se zajímat o jejich původ,“ říká...
Z televize známí šéfkuchaři Pohlreich, Kašpárek či Punčochář, nebo majitelé Café Louvre či sítě Ambiente. Celkem 17 známých šéfkuchařů a majitelů restaurací v dopise adresovaném premiérovi prosí vládu o pomoc. Pokud se...
Kromě luxusních podniků má pod sebou i pekárnu nebo řeznictví. Populární síť Ambiente ale včera musela ze svého portfolia vyškrtnout restauraci Kuchyň na Pražském hradě. A spolu s ní také bezmála dvě desítky zaměstnanců.
Minulý týden padla první restaurace z „rodiny“ Ambiente Tomáše Karpíška. V ohrožení jsou i další podniky – nutná bude změna konceptů, investic a propouštění.
Ekonom, spolumajitel Ambiente a také člen Výkonné rady Asociace restauratérů Apron Daniel Kronďák se podrobně podíval na informace, které sdílí Ministerstvo průmyslu a obchodu. Stojí na lžích a špatných výpočtech.