Ananas patří k létu, víte ale, jak si tento exotický plod správně vychutnat? Přinášíme tipy, podle čeho v obchodě ananas vybírat a jak jej snadno nakrájet…
Jedním z nejoblíbenějších druhů tropického ovoce je bezesporu ananas. Dnes je díky dovozu k dostání čerstvý na pultech každého většího supermarketu. Věděli jste ale, že ananas se dá pěstovat i v našich podnebných...
S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody. Vyberte si z neobvyklých chutí a dopřejte si lahodné zážitky. Máme jich dost pro milovníky masa i vegetariány.
Také chcete relaxovat při grilování, které je hitem trávení volného času? Taková letní grilovačka může být skvělou záminkou pro svolání přátel a rodiny. Přípravy dobrot se tak účastní celá sešlost a užívá si...
Co patří k létu? Voda, slunce a grilování. Těšíme se, jak si společně s přáteli připravíme skvěle propečený steak, užijeme si přítomnost, pobydeme na čerstvém vzduchu. Relaxovat a vychutnávat život se musí umět…
Dlouhé letní večery vybízejí k pořádné „grilovačce“. Také už cítíte vůni grilované ryby? Pojďme si nějakou připravit! Kromě receptu vám prozradíme pár osvědčených tipů, díky nimž bude grilování ryb jednodušší....
Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké lívance, poradí naše Grilovací akademie pod vedením pipMastera Davida Kubrichta.
Tohle vám vyrazí dech. Porcujeme snad celý život ananas špatně? Mladík natočil na kameru, jak to dělá on, a všechny to šokovalo. Jak tedy správně sníst tuhle exotickou pochoutku?
Grilovací sezona odstartovala a v pátečním tištěném Blesku najdete ZDARMA velkou kuchařku Letní grilování. Vyzkoušejte recepty na šťavnaté burgery, nejlepší marinády či rady, jak správně připravit ovoce a zeleninu.
Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo umět nejen dobře udělat ale i správně naservírovat? Vše vám prozradí naši průvodci v novém dílu Akademie grilování.
Dokážou měnit barvu a ke zmatení nepřítele vypouštět inkoust. Menší druh chobotnice známý jako chobotnice maskovaná se - jak název napovídá - umí kamuflovat tak, aby vypadala jako její přirozený nepřítel. Tím je například...
Že grilování steaků je náročné? Omyl! Stačí dodržovat několik pravidel. Začíná to výběrem masa, přes marinování, dobu grilování a končí volbou přílohy.
Evropští milovníci grilování si letos v létě budou pravděpodobně muset připlatit za klobásky, respektive nemůžou je očekávat ve velkých slevových akcích. Informace zveřejnila společnost Bloomberg.
Grilování mnoho Čechů bere jako společenskou událost, rádi ji sdílí s přáteli či rodinou. Většina z nich griluje vepřové a kuřecí steaky. Zakouzlit se dá ale i se zdravými variantami letních pokrmů inspirovaných Asií, chutěmi...
Letní počasí láká k posezení na balkóně nebo zahradě. Nenápadná akce u souseda se však může snadno změnit v zábavu, která naruší váš klid hlukem, zápachem a kouřem z grilování či cigaret. Během dní pracovního klidu vás...