Ostružiny dozrávají podle druhu, zhruba od začátku srpna až do září. Aromatické tmavě fialové plody v sobě skrývají nejen úžasnou sladkokyselou chuť, ale také spoustu vitaminů. Upečte si z nich roládu podle Evy Urmaničové z...
Koblížky bez kynutí a tak rychle na stole? A ještě vláčnější díky tvarohu? Jde to! Foodblogerka Markéta Chovancová známá také jako Markéta v troubě se podělila o svůj úžasný recept!
Koblížky bez kynutí a tak rychle na stole? A ještě vláčnější díky tvarohu? Jde to! Foodblogerka Markéta Chovancová známá také jako Markéta v troubě se podělila o svůj úžasný recept!
Food truck, který zaměstnává lidi s postižením. Tak přesně to je stánek s koblížky a cookies Martina Ballatyho, který nově zakotvil u stanice metra Budějovická v Praze. Martina k pomoci postiženým lidem dovedl jeho bratr, který se...
Tragicky zemřela Yvonne Webbová pocházející z Londýna. Třiaosmdesátiletá žena trpící demencí se natřela hořlavým pleťovým krémem. Po jeho aplikaci chtěla zapálit svíčku, která se nacházela poblíž jejího plynového...
V tuzemsku je možná největší expert na knedlíky. Kuchař Jan Pípal je v pražské restauraci Vinohradský parlament vaří skoro denně. Jeho specialitou jsou knedlíky plněné. Nejen ovocem, nýbrž i masem. Teď má na menu třeba knedlík...
Právě teď je období meruněk a pokud už se vám přejedly knedlíky a meruňkové koláče, máme pro vás netradiční recept na věnečky s krémem z mascarpone a meruňkami.