O zdravé stravě slyšíme ze všech stran. Spousta známých začala zdravě žít, zdravě hubnout, zdravě spát, zdravě sportovat… A vy toužíte také začít, jen nevíte, jak na to. Důležité je mít dostatek informací, abyste si ve...
Uvařte si skvělé a lehce exotické letní menu spolu s Karolínou Kamberskou. Sladký lilek s mandlemi a kozím sýrem skvěle rozehřeje vaše chuťové pohádky na candáta s delikátním šalvějovým olejem a taboulehem s konopným semínkem....
Hitem mezi videi na Facebooku se tento týden stalo jedno z Thajska, které bylo pořízeno v autobuse převážejícím turisty. Za bílého dne se v záběru zvedne muž, který má v zadku zastrčený lilek. A před přítomnými jím ve svém...
Muž v Bavorsku zemřel poté, co si prudce jedovatý ocún jesenní spletl s medvědím česnekem. Koncem dubna si z rostliny připravil omáčku, po které se mu udělalo zle a skončil v nemocnici, kde otravě podlehl. Informovala o tom...
Výraz „neživý“ místo slova mrtvý nebo „pikantní lilek“ místo vibrátoru. I takto vypadá „algospeak“: kódovaný jazyk používaný uživateli sociálních sítí ve snaze předejít automatickému zablokování jejich...
Jen několik základních surovin a za chvíli máte hotový vynikající nedělní oběd. Vyzkoušejte recept na vepřové kotlety zapečené se sýrem a medvědím česnekem.
Přestože se zájem o zdravé jídlo neustále zvyšuje, je důležité se zamyslet nad tím, zda některé potraviny nejsou přeceňovány. Je důležité si uvědomit, že ne vše, co je označováno za zdravé, je automaticky optimální volbou...
Šéfkuchař restaurace hotelu Port na břehu Máchova jezera Jaroslav Chýle sestavil menu na téma bylinky a další zdravé suroviny. Dokazuje, že to, co je zdravé, muže být také velmi, velmi chutné!
O zdravém jídle pro děti se mluví často. A ve spojitosti se školními jídelnami ještě častěji. Skutečně zdravé školy nabízejí dětem jídlo, které je chutné, zdravé a připravené z kvalitních surovin. Školy pomáhají dětem...
Aby nedošlo k omylu. Mezi vegetariánským a zdravým nemusí vždy platit rovnítko. Tentokrát ale přinášíme recepty na bezmasé pokrmy, které skutečně zdravé jsou. Uvařil je pro vás šéfkuchař restaurace Etnosvět Ondřej Panoš.
Zdravé hubnutí je někdy věda. Věděli jste, že nám může pomoct jediná kapka naší krve? Právě diagnostika z krve odhalí, co naše tělo potřebuje, čeho má naopak moc. Jak začít zdravě hubnout, poradila v pořadu Rodinka poradkyně...
Jana Hrebíčková je matkou dvou dcer a zastánkyní zdravé stravy. Před pár lety vyrobila pro svou rodinu zdravé datlové cukroví. A mělo úspěch. Dnes toto podnikání její rodinu živí.
Kvalitní potraviny, hodně ovoce a zeleniny, dostatek pohybu, optimistické myšlení či plnohodnotný odpočinek. To vše a ještě mnohem víc zahrnuje zdravý životní styl, který je trendem dnešní doby. Dobře to ví i výrobci moderních...
S letním počasím se rozjíždí naplno i sezona grilování a posezení s přáteli. Dávno už ale neplatí, že byste se nutně museli lopotit jen s grilem na dřevěné uhlí. S moderními technologiemi totiž přišly zcela nové...
Venku se otepluje a začíná nejoblíbenější část roku. Ocení ji i fanoušci grilování, kterým právě začíná sezóna. Pokud mezi ně patříte i vy nebo si vás tento hit teprve získává je třeba ujasnit si pár základních věcí....
Sezona této báječné a nedoceněné zeleniny právě začala, potrvá jen do června. Na nic nečekejte a připravte rodině k obědu nebo k večeři báječnou chřestovou specialitu. Není to žádná věda a chřest je navíc nejen lahodný,...